Haber

Kayseri’de Doğalgaz Altyapı Çalışmaları İncelendi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, tarihi dokusu nedeniyle askıya alınan Germir, Büyük Bürüngüz ve Gürpınar mahallelerinde devam eden doğalgaz altyapı çalışmalarını yerinde inceledi ve heyetten izin alındı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ortağı olduğu Kayserigaz’ın Germir İlçesi’nde yürüttüğü doğalgaz çalışmalarını inceleyen Büyükkılıç, belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin kentteki yatırımlarının devam ettiğini belirtti.

Daha sonra Gürpınar Mahallesi’ne taşınan Büyükkılıç, çalışmaları kış gelmeden bitirmeyi planladıklarını belirtti.

Bürüngüz Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Büyükkılıç, Koramaz Vadisi’nde gaza maruz kalmayan mahalle kalmayacağını kaydetti.

Kocasinan’ın sporcusu Avrupa üçüncüsü oldu

Kocasinan Belediyesi SporKulüp masa tenisçisi Kenan Eren Kahraman, 14-24 Temmuz tarihlerinde Polonya’da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası’nda çift erkekler kategorisinde Avrupa üçüncüsü oldu.

Kahraman’ı başarılarından dolayı tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Spor Kulübü’nün sporun her alanında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılar elde ettiğini belirtti.

Spora büyük önem verdiklerini ifade eden Çolakbayrakdar, “Binlerce çocuğumuzu sporla buluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki çocuklarımıza sporla sahip çıkalım. Tüm sporcularımızı ulusal ve uluslararası başarılarından dolayı kutluyorum.” yarışmalar.” sözlerini kullandı

Melikgazi’deki parklar dezenfekte ediliyor

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, çocukların daha steril alanlarda inançla oynayabilmeleri için parklardaki oyun alanlarının dezenfekte edildiğini belirtti.

Palancıoğlu, yaz aylarının gelmesi ve park kullanımının artmasıyla birlikte oyun alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarının yapıldığını belirterek, “Çocuklarımızın eğlenirken öğrenebilecekleri, spor yapabilecekleri, sosyalleşebilecekleri park alanlarımız, ailelerimizi de mutlu ediyor. Mutlu.Özellikle çocuklar ve gençler için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz.Gün içinde çocukların oyun oynadığı mekanlar olan parklarımızı,”Düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Ayrıca çocuklarımızın sürekli temas halinde olduğu oyun alanlarının hijyenik olması da hayati önem taşımaktadır.” değerlendirmesini yaptı.

gelendostajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu