Haber

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, Develi’de yapımı tamamlanan grup yolunda incelemelerde bulundu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin Develi ilçesinde hayata geçirdiği küme yol projesinde yapımı tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu.

Develi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Çiçek ve Büyükkılıç, projenin uygulandığı ilçenin 13 kırsal mahallesinden biri olan Şıhlı’da Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kaymakam Mehmet Tunç ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Vali Çiçek yaptığı konuşmada Büyükkılıç’ı 40 milyon liralık grup yol çalışmasından dolayı tebrik ederek, “Kendimi otoyoldan geliyormuş gibi hissettim. Bu güler yüzünüz ve sohbetinizle inşallah daha güzel günler görürsünüz, biz de geliriz” dedi. sizlere hizmet verme çabasıyla daha güzel günlere nice hizmetlerde başarılar dilerim.” sözlerini kullandı.

Doğduğu mahalle olan Şıhlı’da çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadığı zorlukları anlatan Büyükkılıç, şöyle devam etti:

Büyükkılıç, “Kışın araçların gidemediği, tökezlediğimiz bu yolları sıcak asfaltla kapatıp adeta şehirler arası yol haline getirmeyi bizlere nasip eden Yüce Allah’a hamd ediyorum. Doğup büyüdüğüm bu topraklarda hemşehrilerime hizmet etmekten, onların işlerini kolaylaştırmaktan, yüzlerini güldürmekten onur duyuyorum. Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar ile sizler için hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından yol hakkında açıklamalarda bulunan Çiçek ve Büyükkılıç, ilçede faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kooperatifi’nin satış ofisini de ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu